WinkelStarter, de start van uw winkel
+31 40 780 49 49 info@winkelstarter.nl

Voorbeeld en demo

Een webwinkel starten was nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Zo ziet de standaard winkel er uit;

demo1

Het mogelijk om de banner/header, teksten in de banner en logo naar eigen wensen aan te passen.
Hierbij is rekening gehouden met de zoekmachines die eisen dat een H1 en H2 tekst aanwezig moet zijn op de pagina om zo een goede indexatie te krijgen bij Google en Bing. Afgeprijsde artikelen krijgen automatisch een “Sale” sticker.

Zelf een webwinkel beginnen

U kunt zelf categorieen aanmaken en indien gewenst daaronder ook weer subcategorieen. De bezoeker kan filteren op prijs en/of merk. Ook is het mogelijk om producten te sorteren op datum, prijs of naam en kan hij het aantal producten per pagina aanpassen.

Webwinkel beginnen

Aan de onderkant kunt u extra informatie kwijt, is er een mogelijkheid voor uw bezoekers om in te schrijven voor een nieuwsbrief en uiteraard is er plaats voor de nodige socialmedia. Helemaal onderaan de pagina is onze sponsorlink, deze kunt u laten verwijderen indien gewenst. De “slider” geeft 3 afwisselende afbeeldingen weer, deze veranderen elke 2 a 3 seconden. De afbeeldingen die hier getoond worden kunt u zelf aanpassen in het admingedeelte.

direct een webshop beginnen

Op de detailpagina of de productpagina is er een mogelijkheid dit product op een verlanglijst te plaatsen. Er zijn meerdere afbeeldingen per product mogelijk. Op producten kunnen mensen een review geven en kunt u onderaan extra product informatie kwijt. Elk product heeft de mogelijkheid om gedeeld te worden via Facebook, Twitter en Google+ waardoor uw producten extra aandacht zullen krijgen.

webwinkel, webshop beginnen

De klant kan de producten nog eens bekijken in de winkelwagen alvorens deze online af te rekenen met bijvoorbeeld iDEAl, MrCash/Bancontact en eventueel Creditcard. Maar natuurlijk is het afhalen van de producten ook mogelijk. U kunt aangeven of er wel of geen verzendkosten in rekening gebracht worden, of pas na een bepaald bedrag. De verzendkosten tot 2 kg, tot 10 kg en de verzendkosten van 10 Kg en meer kunt u zelf aangeven. U kunt uw klanten ook een kortingscode geven en een bepaald percentage of een bepaald bedrag als korting geven.

start nu uw eigen webwinkel of webshop

Het is mogelijk om op de overzichtspagina direct in te zoomen op een product.

Een live voorbeeld van onze webwinkel kunt u hier zien: www.demowebshop.eu

Als u toegang wilt hebben tot het admingedeelte dan verzoeken we u even te mailen naar info@winkelstarter.com zodat we u de gegevens kunnen mailen.

Begin vandaag nog uw eigen webwinkel!