WinkelStarter, de start van uw winkel
+31 40 780 49 49 info@winkelstarter.nl

Over WinkelStarter

WinkelStarter in een onderdeel van PC Media Services.

PC Media Services is van origine een hosting provider en aanbieder van domeinregistraties.

De eigenaar is sinds 1989 actief op internet en medeoprichter geweest van 1 van de eerste Nederlandse webwinkels op internet welke vanaf het prille begin nationale en internationale orders binnen gehaald heeft. Daarnaast is de eigenaar aandeelhouder geweest van een internetprovider welke klanten had als Albert Heijn en Lycos Europe. Sinds 2012 is PC Media Services opgericht waarmee een geheel andere visie is opgezet met als hoofddoel klantgerichtheid, goed contact met de klanten en een goede bereikbaarheid, dit alles tegen een goede en marktconforme prijs.

Daarnaast hebben we jaren ervaring in affilliate marketing en kwamen steeds vaker er achter dat het aantal artikelen bij veel affiliate scripts een beperking was. Ook de beschikbaarheid op alle schermresoluties was een probleem waardoor je als affiliate inkomsten mist. Mede hierdoor hebben we besloten om diverse script te schrijven waarbij er geen restricties zijn met het aantal producten en dat de aangeboden producten getoond kunnen worden op zowel een desktop als ook op een mobile telefoon of tablet. Bovendien moesten de scripts voldoen aan alle eisen van de belangrijkste zoekmachines.

Met een leuk en enthousiast team aan programmeurs zijn we deze scripts verder gaan ontwikkelen en hebben WinkelStarter ontwikkeld waarmee het doel was dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een eigen webwinkel te beginnen zonder technische kennis. Zo moet het mogelijk zijn om uw eigen producten te verkopen en met een paar klikken deze webwinkel te verbinden met uw eigen payment provider, pay.nl, targetpay.nl en mollie.nl zodat de producten aan het einde van het besteltraject betaald kunnen worden.

Dagelijks zijn we de techniek aan het verbeteren en door het contact met onze klanten weten we waar we op in moeten springen en wat op hun wensenlijst staat voor een eerstvolgende update.

We waarderen elke klant en zijn pas tevreden als u dat ook bent!