WinkelStarter, de start van uw winkel
+31 40 780 49 49 info@winkelstarter.nl

Prijzen

Vergelijk de pakketten en prijzen van de webwinkel software

Hieronder vind je een overzicht van onze winkelpakketten. In tegenstelling tot de meeste webwinkelaanbieders zijn bij ons alle pakketten qua functies gelijk, ze verschillen alleen in prijs naar mate je webshop groter is. Dus als er een update of uitbreiding van de webwinkels komt, dan komt die voor alle drie de pakketten en niet alleen maar voor een gedeelte van de webwinkels. We hanteren vaste tarieven die niet afhankelijk zijn van het aantal transacties die maandelijks plaatsvinden. Hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan en weet je van te voren waar je aan toe bent.

 Basis Standaard Professional
Tot 100 producten 101 tot 2000 producten 2001 tot 15.000 producten
 inclusief .nl of .be domeinnaam  inclusief .nl of .be domeinnaam  inclusief .nl of .be domeinnaam
 Prijs per maand: 6,95 Euro Prijs per maand: 14,95 Euro  Prijs per maand: 24,95 Euro
 Extra optie Extra optie Extra optie
 Verwijderen sponsorlink 1 Euro p/mnd Verwijderen sponsorlink 1 Euro p/mnd Verwijderen sponsorlink 1 Euro p/mnd
Klik hier om te bestellen Klik hier om te bestellen Klik hier om te bestellen

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Bovenstaande tarieven worden op jaarbasis gefactureerd en in het eerste jaar niet gecrediteerd bij vroegtijdige beëindiging. Na het eerste jaar is het pakket per kwartaal op te zeggen en crediteren we (mits een volle maand voor het begin van het volgende kwartaal is opgezegd) de resterende tijd.

De pakketten worden aangeboden inclusief een .nl, .eu of .be domeinnaam naar keuze, als u er voor kiest om een .com, .net of een .org domeinnaam te nemen dan is de meerprijs hiervan 7,50 Euro per jaar excl. BTW. Neem voor overige domein extensies even contact met ons op.

De eenmalige opstartkosten zijn 14,95 Euro, hiervoor installeren we het winkelscript op uw domeinnaam, stellen we de e-mail in en zorgen we dat alle instellingen goed staan zodat u direct na de installatie kunt starten met het inrichten van uw webwinkel.

Klik hier om nu uw webwinkel te bestellen.

Wilt u onze software een maand gratis uitproberen? Dan is dat mogelijk, we richten dan een complete winkel voor u in op www.demowebshop.eu/uwnaam/ Mocht u na deze maand beslissen om verder te gaan dan kunnen (indien gewenst) we alle gegevens overzetten op een eigen domeinnaam. Wilt u gebruik maken van een maand gratis testen? mail dan naar info@winkelstarter.com

Klik hier om nu uw webwinkel te bestellen.